nedeľa, júna 05, 2011

Nr. Nicht alles kann perfekt sein...aber warum?

Ahojte!
Ja viem, zase som sa dlho neozývala a mrzí ma to...veľmi to tu zanedbávam. No tentoraz som naozaj nemala prístup k počítaču, pretože som bola na školskom výlete.
Bolo to niečo ako plavecký, boli sme celý čas v bazénoch a na túrach, takže som mala aj pohyb. Myslím, že sa mi tam aj podarilo schudnúť kilo či dva. Ešte to neviem presne, lebo vážiť sa chcem až o týždeň, no podľa nohavíc by to malo byť tak.
S mojím jedením nejedením to je zase biedne, pretože sa mi nie vždy chce. Niekedy nejem nič, niekedy trochu a niekedy sa prežeriem a to musí prestať. Nič nejedenie mi vydržalo 3 dni pretože čo som zjedla som nejako sama vyzvracala. Už mi ani tak nechutí ako predtým, už vidím že prichádza leto. V lete zase nebudem takmer nič jesť ale tento krát mi to absolútne vyhovuje.
Dúfam, že vám sa darí dobre, lepšie ako mne.
Chcela by som sa vás opýtať či nemáte vy nejaký dobrý typ na chutnutie, keď mi hladovanie nepomáha tak rýchlo akoby som chcela...a nie vždy to aj dodržím
Lexi

2 komentáre:

  1. ony hladovky jsou k ničemu. leda tak na pročištění organismu ale určitě ne na dlouhodobé zhubnutí :). budu držet pěsti a zase se ozvi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpusť, že ti odpovídám až nyní, po týdnu.
    Vzpomínám si, jak jsme si téměř denně psávali před rokem, ale teď v červnu se to bude oživovat jen stěží. Máme toho nějak moc a nemluvím jen o škole. :(
    Nevím, jestli se dá ve spojitosti s Osvětimí použít sloveso "užít si", ale bylo to rozhodně zajímavé. Dost kruté a drastické. Ale my jsme taková třída pařezů. Vždycky jsem si myslel, že bez jakéhokoliv cítění jsem jen já, ale zatímco ostatní skupinky málem zvracely při pohledu na pec, my si to jen chladně fotili. Jsme odporní.
    Chápu, že bez Teryii bychom se nesetkali. Tedy alespoň takto blogově. Byla by to škoda, jsem rád, že začala psát povídky, o to nevděčnější si zase přijdu, že jsem nic z toho nečetl. No jo, hetero. :D Ale poslední dobou už mě nebaví nějak žádné povídky. Baví mě ty bez emocí - kde se válčí a tak.
    Chápu snad úplně jasně, jak jsi to myslela, však já svou poznámku nemyslel ve zlém, mně to naopak trochu polichotilo. Je pravda, že i já na tebe bych jen těžko hledal vhodné výrazy. ;)
    Přijdeš na blogovou oslavu prvního výročí mého blogaření? Zítra ve tři, rád bych tam uvítal i Teryii a vůbec kohokoliv, kdo by měl zájem. Nevím sice, jestli se budeš ve všem orientovat, ale ony jsou striktně metalové asi jenom tři ze soutěží, které jsem nachystal. ;)
    No, i kdybys nepřišla, rád is zase někdy přečtu tvůj komentář, zatíma hoj, přejid obrou noc. :)

    OdpovedaťOdstrániť